Klik venligst
Klik venligst---

Del på Facebook   Print siden

Årets Banerock koncert løber af stablen

Her & Nu
Lørdag 15. juni 2019 kl. 14:00

Årets Banerock koncert løber af stablen

Lørdag den 22. juni, hvor portene åbnes kl. 14.00.

Så er det snart!
Årets Banerock koncert løber af stablen lørdag den 22. juni, hvor portene åbnes kl. 14.00. Det er som altid sportspladsen ved Purhushallen i Fårup, som lægger græs til årets største havefest.

Pladsen bliver indrettet således at der er god plads til publikum, så de kan få hele koncerten med fra alle hjørner. Der indrettes et område med salg af mad og drikkevarer. Vi stiller hoppeborge op, så også børnene kan more sig, og så har vi igen skaffet de lækreste toiletter, med vaccum skyl.

Årets musikprogram.
I år vil koncerten blive åbnet med musik fra DJ, Music By Corner, som starter pladespilleren kort efter pladsens åbning. Vores DJ vil sørge for at publikum fra starten bliver sat i den rette stemning, med musik der er til at synge med på. Det er også DJ´en som spiller musik mellem de forskellige bands, vi præsenterer på scenen. Inden første band vil der blive budt officielt velkommen, samt komme et hemmeligt indslag.

Kl. 17.00 bliver scenen indtaget af Rockbandet.dk, som spiller den musik som er oppe i tiden. De er gearet til at spille numre der får publikum til at synge og danse med. Der er lagt op til stemning.

Årets hovednavn.
I 2019 har Musikforeningen Banerock valgt at følge trenden fra sidste år, da vi har været på markedet for at finde et etableret navn, fra den danske musikscene. Det har betydet at vi kan hylde ikke mindre end to af dansk musiks store navne.

Kl. 19.00 kan vi præsentere ingen ringere end besætningen fra Bamses Venner, som tager Stig Rossen med som forsanger. Stig og Vennerne løfter den tunge arv efter Flemming Bamse Jørgensen, som jo forlod os alt for tidligt. Vi kan se frem til en koncert, hvor mange af Bamses numre toner frem i højtalerne.

2019 bliver også året hvor vi vil mindes Danmarks national skjald nummer 1, nemlig Kim Larsen. Vi får igen besøg af et af Danmarks bedste, hvis ikke det bedste, Kim Larsen og Gasolin kopi bands – Østre Gasværk. Forsangeren René Gerrick har en stemme, som selv Kim Larsen beundrede. De gamle hits fra Kim Larsen og Gasolin kan opleves på scenen fra kl. 21.00.

Afslutning med et brag.
En koncert varer jo ikke ”For Evigt”, så årets koncert må jo også slutte. Det gør vi omkring kl. 00.30, når sidste band har været på scenen. Det er lykkedes os i år at få et kopiband, som bare kan fyre den af. Vi har skrevet kontrakt med Guitar Rebels, som har specialiseret sig i at spille Volbeat. Bandet går på scenen kl. 23.00, og vi vil få fyldt scenen med både lys og lyd, men også med andre effekter, som sætter punktum for årets Banerock koncert.

Der er stadig billetter til salg på Ticketmaster, med vi sælger også billetter ved indgangen, så der er ingen undskyldning for ikke at komme til Fårup, og deltage i Randers kommunes største havefest.

Vi ses den 22. juni.


© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Klik venligst
Her & Nu

Smagens time på Fladbro kro for 10. gang
Smagens time på Fladbro kro for 10. gang
Her & Nu
Jonna Hvas fra Fladbro kro fortæller:
Aftentur i efterårsferien med Halloween-toget
Aftentur i efterårsferien med Halloween-toget
Her & Nu
Ta` på en (u-) hyggelig aftentur ud i den mørke oktoberaften torsdag i efterårsferien. Mariager til Handest og tilbage igen.
Velfærdslisten afslører byrådets hemmelige nedskæringsplaner
Velfærdslisten afslører byrådets hemmelige nedskæringsplaner
Her & Nu
To plejehjem skal lukkes, ældre skal kun have gjort rent hver 3. uge, og specialskolerne skal udsættes for en rundbarbering.
Børnekor skabte glæde
Børnekor skabte glæde
Her & Nu
Jennumparkens Børnekor sang ved Roratys Distriktskonference lørdag den 5/10 på Zepheus Park.
Brug cyklen til at skabe bedre byer
Brug cyklen til at skabe bedre byer
Her & Nu
Det er mere nødvendigt end nogensinde før at tænke cyklen ind i byudviklingen.
Jane & Shane i Turbinen
Jane & Shane i Turbinen
Her & Nu
Torsdag den 10. oktober går den engelsk-irske duo Jane & Shane på Turbinens scene hos Folkemusik i Randers.
Efteråret er lyserødt
Efteråret er lyserødt
Her & Nu
For Kræftens Bekæmpelses lokalafdeling i Randers er efteråret lyserødt.
Open by Night i Randers Storcenter
Open by Night i Randers Storcenter
Her & Nu
Fredag d. 4. oktober holder Randers Storcenter Open by Night, og alle centrets 58 butikker og Bilka, har fundet masser af gode tilbud frem, som gælder frem til kl. 22 (og 24 for Bilka) denne dag.
Enestående keramikudstilling i Randers
Enestående keramikudstilling i Randers
Her & Nu
”Keramikkens Mangfoldighed II” uge 42/43 i Helligåndshuset i Randers. Fernisering fredag den 11/10 kl. 16-18. GRATIS ADGANG
Din og min kro!
Din og min kro!
Her & Nu
Langå Kro og visioner for fremtiden. Vi er i fuld gang med at forberede et oplæg til Høstmarkedet d. 28. september.
Klik venligst


Klik venligst
Regionale, Nationale og Internationale nyheder
Nyhedsbrev
E-mail adresse:

Tilmeld
Frameld