Annonce
Del på Facebook   Print siden

Flammen i Randers tilbyder nu lykkebokse med overskudsmad

Randers
Mandag 3. februar 2020 kl. 17:00

Flammen i Randers tilbyder nu lykkebokse med overskudsmad


Den populære buffetrestaurant Flammen har fået nok af madspild. Fra d. 3. februar får randrusianer derfor mulighed for at købe lykkebokse med overskudsmad fra buffeten, når restauranten lukker. Lykkeboksene bliver solgt via madspildsappen Too Good To Go, og der vil både være en variant til kødelskeren og én til vegetaren.

Bekæmpelse af madspild har altid stået højt på agendaen hos Restaurant Flammen på Thors Plads i Randers. Brød bliver til croutoner, grøntsager bliver til pesto, og endeskiver fra kød bliver til simreretter og ragout.

Alligevel går der mad til spilde, når restauranten lukker ned for buffeten om aftenen. Men det skal være slut nu. Fra 3. februar vil den mad, der ikke kan genanvendes, blive pakket i såkaldt lykkebokse og solgt til nedsat pris via madspildsappen Too Good To Go.

"Vores medarbejdere yder allerede en kæmpe indsats mod madspild og bliver trænet i minimering af spild af vores kvalitetsafdeling. Men der er stadig noget at komme efter, og derfor var Too Good To Go et naturligt næste skridt. Med salg af lykkebokse minimerer vi ikke bare madspildet, vi gør også vores gæster glade, fordi de får mulighed for at købe et varieret måltid mad til et beskedent beløb," siger Piet Klein, der er administrerende direktør for Restaurant Flammen.

Piet Klein fortæller videre, at konceptet er blevet testet i to udvalgte restauranter. Det er gået så godt, at Flammen nu indfører lykkebokse i samtlige restauranter over hele landet:

"Vi har fået meget positiv respons på konceptet fra både gæster og medarbejdere og har haft udsolgt af lykkebokse langt de fleste dage. Too Good To Go har vist sig at være et rigtigt godt supplement til vores eksisterende indsats og er med til øge ansvarligheden for såvel maden som klimaet blandt vores medarbejdere. Derfor ruller vi nu konceptet ud i alle vores danske restauranter," fortsætter Piet Klein.

Landechef for Too Good To Go i Danmark, Heidi Boye, byder med stor glæde Flammen velkommen.

"Vi har kæmpe respekt for den indsats, Restaurant Flammen allerede yder for at bekæmpe madspild. Og vi er super glade for, at vi nu kan være med til at glæde randrusianer med den overskudsmad, der ikke kan genanvendes. Derfor er vi naturligvis meget glade for og stolte af samarbejdet med Restaurant Flammen," siger Heidi Boye.

Restaurant Flammen i Randers vil tilbyde to forskellige typer lykkebokse: En varieret lykkeboks med forskellige kødvarianter, salat og tilbehør og en vegertarboks med blandet salat og tilbehør.



© Copyright 2024 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Randers

Oplev Den Syvende Søn hos Tante Olga
Oplev Den Syvende Søn hos Tante Olga
Randers
Fritid For Alle viser vejen
Fritid For Alle viser vejen
Randers
Danmark er milevidt fra mål om grøn energi på land - men Randers i top på vindmøller
Danmark er milevidt fra mål om grøn energi på land - men Randers i top på vindmøller
Randers
Kim Menzer går på scenen med sit band i Randers
Kim Menzer går på scenen med sit band i Randers
Randers
Nyt fællesskab bringer livsglæde for par med fysiske- og psykiske udfordringer
Nyt fællesskab bringer livsglæde for par med fysiske- og psykiske udfordringer
Randers
Hundredvis af Randers-børn på påskejagt på Nordre Fælled
Hundredvis af Randers-børn på påskejagt på Nordre Fælled
Randers
Hologrammet: Fjordens drømmespil i næste weekend
Hologrammet: Fjordens drømmespil i næste weekend
Randers
Den Kongelige Livgarde har startet indsamling til familie i Randers
Den Kongelige Livgarde har startet indsamling til familie i Randers
Randers
Påskeoplevelserne står i kø i det Østjyske
Påskeoplevelserne står i kø i det Østjyske
Randers
Så sker det igen - for 8. gang på Clausholm Slot
Så sker det igen - for 8. gang på Clausholm Slot
Randers
Tilbudsaviser og magasiner m.m:
Regionale nyheder