Klik venligst
-Klik venligst--

Del på Facebook   Print siden

Fra Mozart til My Fair Lady

Her & Nu
Fredag 2. august 2019 kl. 13:00

Fra Mozart til My Fair Lady

Opera og musical under den åbne himmel med fri entré.

Med et program, der rækker fra Mozart til My Fair Lady, er der lagt op til en særlig eftermiddag midt i Randers Festuge, når Randers Kammerorkester onsdag den 14. august 2019 kl. 17.00 spiller en hyggelig eftermiddagskoncert med fri entré på Værkets Amficene.

På scenen under den åbne himmel står sopranen Berit Barfred-Christensen og barytonen Jesper Mikkelsen, mens David Riddell indtager dirigentpodiet. Der er gratis adgang til koncerten, der er arrangeret i et samarbejde mellem Randers Kammerorkester, Værket og Randers Festuge.

Sødmefuld sommerforførelse
I sommervarmen stiger temperaturen et par grader, når Berit Barfred-Christensen og Jesper Mikkelsen kaster sig ud i den berømte duet "Giv mig din hånd du kære" fra operaen Don Juan af Mozart. Den listige hovedperson forsøger med alle midler at forføre den unge bondepige, Zerlina, som slet ikke er afvisende, selv om hun allerede er forlovet med en anden.

Randers Kammerorkester sidder i orkestergraven, når Aarhus Sommeropera senere på måneden præsenterer en nyopsætning af Don Juan, og derfor vil publikum på Amfiscenen som "forpremiere" kunne opleve tre arier fra den populære opera, hvor titelrollen bare i Spanien har ikke mindre end 1003 kvinder på samvittigheden.

Danse hele natten
Scenen skifter i My Fair Lady til de travle og myldrende gader i storbyen London. Berit Barfred-Christensen synger "I Could Have Danced All Night", hvor Eliza fuld af forelskelse hellere vil danse hele natten end gå i seng. Jesper Mikkelsen kaster sig ud i en fortolkning af "Get Me To The Church On Time", hvor Elizas far trods en vis indre modstand gør sig klar til at blive gift.

Summertime og forelsket i København
Foruden Mozart og My Fair Lady indeholder koncerten bl.a. "Summertime" fra Gershwins opera Porgy And Bess og "Song On The Sand" fra musicalen La Cage Aux Folles. De to solister synger også en arie og en duet fra Telemanns sprudlende opera Pimpione, som Randers Kammerorkester sidste forår præsenterede på St. Magnus International Festival i Skotland med stor succes.

Publikum kan desuden se frem til en instrumental udgave for orkester og soloviolin af Bent Fabricius-Bjerres "Forelsket i København" og Kai Normann Andersens "Musens sang" samt en fyrig Czardas for soloviolin, soloklarinet og orkester.

To solister
Koncertens sopran - Berit Barfred-Christensen - er uddannet i Wien, hvor hun også har optrådt på bl.a. Wiener Kammeropera, Koncerthaus og Musikverein, der hvert år er scene for de berømte nytårskoncerter. Jesper Mikkelsen har en karriere, der især er koncerteret i Tyskland, hvor han har været tilknyttet Stadttheater Koblenz, og hvor han nu er ansat i operaen ved Theater für Niedersachsen i Hildesheim.

© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Klik venligst
Her & Nu

Smagens time på Fladbro kro for 10. gang
Smagens time på Fladbro kro for 10. gang
Her & Nu
Jonna Hvas fra Fladbro kro fortæller:
Aftentur i efterårsferien med Halloween-toget
Aftentur i efterårsferien med Halloween-toget
Her & Nu
Ta` på en (u-) hyggelig aftentur ud i den mørke oktoberaften torsdag i efterårsferien. Mariager til Handest og tilbage igen.
Velfærdslisten afslører byrådets hemmelige nedskæringsplaner
Velfærdslisten afslører byrådets hemmelige nedskæringsplaner
Her & Nu
To plejehjem skal lukkes, ældre skal kun have gjort rent hver 3. uge, og specialskolerne skal udsættes for en rundbarbering.
Børnekor skabte glæde
Børnekor skabte glæde
Her & Nu
Jennumparkens Børnekor sang ved Roratys Distriktskonference lørdag den 5/10 på Zepheus Park.
Brug cyklen til at skabe bedre byer
Brug cyklen til at skabe bedre byer
Her & Nu
Det er mere nødvendigt end nogensinde før at tænke cyklen ind i byudviklingen.
Jane & Shane i Turbinen
Jane & Shane i Turbinen
Her & Nu
Torsdag den 10. oktober går den engelsk-irske duo Jane & Shane på Turbinens scene hos Folkemusik i Randers.
Efteråret er lyserødt
Efteråret er lyserødt
Her & Nu
For Kræftens Bekæmpelses lokalafdeling i Randers er efteråret lyserødt.
Open by Night i Randers Storcenter
Open by Night i Randers Storcenter
Her & Nu
Fredag d. 4. oktober holder Randers Storcenter Open by Night, og alle centrets 58 butikker og Bilka, har fundet masser af gode tilbud frem, som gælder frem til kl. 22 (og 24 for Bilka) denne dag.
Enestående keramikudstilling i Randers
Enestående keramikudstilling i Randers
Her & Nu
”Keramikkens Mangfoldighed II” uge 42/43 i Helligåndshuset i Randers. Fernisering fredag den 11/10 kl. 16-18. GRATIS ADGANG
Din og min kro!
Din og min kro!
Her & Nu
Langå Kro og visioner for fremtiden. Vi er i fuld gang med at forberede et oplæg til Høstmarkedet d. 28. september.
Klik venligst


Klik venligst
Regionale, Nationale og Internationale nyheder
Nyhedsbrev
E-mail adresse:

Tilmeld
Frameld