Del på Facebook Print siden
Fredag 24. januar 2020 kl. 08:00
Mandag den 3. februar åbner den tidligere Parkcaféen på Flyvervej 5 med et nyt madkoncept kaldet Mad&Mad, hvor der vil være stor fokus på sund og bæredygtig mad som kan nydes i caféen eller tages med hjem.
Parkcaféen på Flyvervej 5 genopstår nu med et helt nyt madkoncept, der centrerer sig om sund og bæredygtig hverdagsmad.
Det sker den 3. februar, hvor caféen vil have åbent fra kl. 12-19.
Maden vil blive tilberedt med masser af grøntsager og frugt, og der vil være mindre kød - dog uden, at det bliver fanatisk, og så vil der være inspirationer fra hele verden.
"Vores gastronomiske spændvidde er er utrolig stor. Vi får rigtig meget inspiration fra forskellige køkkener rundt om i verden, og vi bestræber os på hele tiden at udvide vores gastronomiske horisont," fortæller Rasmus Melsen, der er kok på Mad&Mad.
Hos Mad&Mad er der både mulighed for at nyde maden i fællesskab i caféen eller tage den med hjem, hvis man ikke lige orker madlavningen, og ønsker et sundt og bæredygtigt alternativ til det sædvanlige take-away.
Mad&Mad tilbyder også frokostordninger til virksomheder, og derudover kan caféen stå for catering til arrangementer, julefrokoster og lignende.
"Alt kan lade sig gøre, og vi tager alle opgaver på os, og hjælper med at finde den bedste madløsning til jeres event. Vi kan levere maden hos jer, eller I kan booke caféen til jeres arrangement," siger Rasmus Melsen.
Mad&Mad arbejder tæt sammen med Køkken- og cafélinjen på Strømmen (tidligere Randers Bo- og Erhvervstræning), hvor elever på Særligt Tilrettelagt Ungdomsuddannelse (STU), kan få mulighed for at udvikle kompetencer inden for køkkenfagene. Eleverne er med fra start til slut som en del af et længere uddannelsesforløb.
"Da vi fik mulighed for at overtage Parkcaféen, slog vi til med det samme. Vi har længe gerne ville tilbyde en Køkken- og cafélinje som en del af vores samlede STU-tilbud. Det ligger også helt i Strømmens ånd, at maden er sund og bæredygtig," siger Kim Blach Pedersen, der er forstander på Strømmen.
Åbningstider
Mandag: 16-19
Tirsdag: 16-19
Onsdag: 16-19
Torsdag: 16-19
Fredag: 12-14
Lørdag & Søndag: Lukket
Randers
Nyt madkoncept under navnet Mad&Mad
RandersFredag 24. januar 2020 kl. 08:00
Mandag den 3. februar åbner den tidligere Parkcaféen på Flyvervej 5 med et nyt madkoncept kaldet Mad&Mad, hvor der vil være stor fokus på sund og bæredygtig mad som kan nydes i caféen eller tages med hjem.
Parkcaféen på Flyvervej 5 genopstår nu med et helt nyt madkoncept, der centrerer sig om sund og bæredygtig hverdagsmad.
Det sker den 3. februar, hvor caféen vil have åbent fra kl. 12-19.
Maden vil blive tilberedt med masser af grøntsager og frugt, og der vil være mindre kød - dog uden, at det bliver fanatisk, og så vil der være inspirationer fra hele verden.
"Vores gastronomiske spændvidde er er utrolig stor. Vi får rigtig meget inspiration fra forskellige køkkener rundt om i verden, og vi bestræber os på hele tiden at udvide vores gastronomiske horisont," fortæller Rasmus Melsen, der er kok på Mad&Mad.
Hos Mad&Mad er der både mulighed for at nyde maden i fællesskab i caféen eller tage den med hjem, hvis man ikke lige orker madlavningen, og ønsker et sundt og bæredygtigt alternativ til det sædvanlige take-away.
Mad&Mad tilbyder også frokostordninger til virksomheder, og derudover kan caféen stå for catering til arrangementer, julefrokoster og lignende.
"Alt kan lade sig gøre, og vi tager alle opgaver på os, og hjælper med at finde den bedste madløsning til jeres event. Vi kan levere maden hos jer, eller I kan booke caféen til jeres arrangement," siger Rasmus Melsen.
Mad&Mad arbejder tæt sammen med Køkken- og cafélinjen på Strømmen (tidligere Randers Bo- og Erhvervstræning), hvor elever på Særligt Tilrettelagt Ungdomsuddannelse (STU), kan få mulighed for at udvikle kompetencer inden for køkkenfagene. Eleverne er med fra start til slut som en del af et længere uddannelsesforløb.
"Da vi fik mulighed for at overtage Parkcaféen, slog vi til med det samme. Vi har længe gerne ville tilbyde en Køkken- og cafélinje som en del af vores samlede STU-tilbud. Det ligger også helt i Strømmens ånd, at maden er sund og bæredygtig," siger Kim Blach Pedersen, der er forstander på Strømmen.
Åbningstider
Mandag: 16-19
Tirsdag: 16-19
Onsdag: 16-19
Torsdag: 16-19
Fredag: 12-14
Lørdag & Søndag: Lukket
© Copyright 2024 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale. |
Randers