Flere mænd anholdt til Forsvarets Dag

112
Torsdag 27. februar 2020 kl. 11:36

Flere mænd anholdt til Forsvarets Dag


Syv unge mænd i Randers-området er i løbet af de seneste par dage blevet vækket af betjente fra Østjyllands Politi, fordi de trods flere rykkere ikke var mødt op til session. Mændene havde hverken reageret på første, anden eller tredje rykker i deres post, og derfor blev det til sidst en politiopgave at få dem afhentet.

Flere af de unge mænd blev lettere upopulære hos deres forældre, da politiet bankede på midt om natten hjemme hos familien. Alle mændene blev anholdt og kørt til sessionskontoret i Aalborg.
Der er stadig flere mænd i Randers-området, som ikke er dukket op til session, og Østjyllands Politi kører derfor i næste uge ud for at hente de udeblivende.

I Danmark er det lovpligtigt for alle mænd, der er fyldt 18 år, at møde op til session – også kaldet Forsvarets Dag. Selv hvis du vil være militærnægter, skal du møde og så søge om at aftjene civil værnepligt i stedet. Hvis du ikke reagerer på indkaldelserne, får du rykkere både på mail og almindelig post, og der følger bøder med. Ignorerer du alle henvendelser ender det med en anholdelse.

Så en opfordring fra politiet: Mød selv op og undgå at blive vækket af vores betjente.



© Copyright 2024 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.