Michael Aastrup stemmer med familien i Assentoft

Folketingsvalget 2019
Onsdag 5. juni 2019 kl. 12:00

Michael Aastrup stemmer med familien i Assentoft

Klokken otte åbnede valgstederne i hele landet, og i Assentoft Hallen var de første så småt mødt frem til et af de mest spændende folketingsvalg i nyere tid.

Klokken lidt over ni ankom Michael Aastrup sammen med sin familie, hvor han og hustruen Helene, skulle stemme nær deres bopæl i Assentoft.

Også Aastrups datter Phillipa hjalp sin far, da hun fik lov til at putte stemmesedlen i valgurnen.

Michael Aastrup:

"Det er så vigtigt, at vi får en stærk stemme på Christiansborg, som kæmper for østjyderne i Folketinget. Uden en lokal bosat stemme, bliver vi jyder ikke hørt i København. Det er det, jeg kæmper for," sagde Michael Aastrup og fortsatte:

"Det har været en lang og meget anderledes valgkamp, så jeg kommer til at følge spændt med resten af dagen og i aften, " sagde Aastrup.

Under valgkampen har Aastrup Jensen været rundt i hele Østjylland, hvor han har besøgt mere end halvtreds uddannelsesinstitutioner og vælgermøder, hvor han har understreget, at han kæmper for de lokale mærkesager, som for eksempel udvidelse af tre sport på E45 motorvejen.

Det er muligt at stemme med sit valgkort indtil valgsteder lukker i aften klokken 20.

© Copyright 2024 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.