Politiet skal være tæt på borgerne

Folketingsvalget 2019
Tirsdag 4. juni 2019 kl. 09:00

Politiet skal være tæt på borgerne

Læserbrev af Nick Zimmermann, Danmarksgade 15, Randers - byrådsmedlem for Dansk Folkeparti i Randers og Folketingskandidat.

Vi har nogle fantastiske politifolk i Danmark. Både de betjente der patruljerer, dem der efterforsker og opklarer forbrydelser, samt politikadetterne der beskytter vores grænse. Dem skal vi være stolte af, og de fortjener vores dybeste respekt.

I dag er der dog mange danskere, der savner at politiet er tættere på dem, og det forstår jeg godt. For det giver tryghed i hverdagen, at man ved politiet altid er i nærheden, så de hurtigt kan rykke ud. Man skal kunne føle sig tryg og sikker, og ikke gå i frygt for at blive udsat for en forbrydelse. Derudover er der selvfølgelig også en stor fordel i, at de lokale politifolk har et kendskab til lokalområdet, og har en føling med hvad der foregår. Det giver på alle fronter rigtig god mening at få de lokale betjente tilbage.

Derfor vil vi i Dansk Folkeparti arbejde for, at der bliver oprettet døgnbemandede politistationer i alle landets 98 kommuner, så politiet er tæt på befolkningen, uanset hvor i landet man bor. Til efteråret skal der forhandles en ny politiaftale, og hvis jeg bliver valgt til Folketinget, vil jeg arbejde benhårdt for dette. De seneste år har vi sørget for at der bliver uddannet flere betjente, så der er flere kræfter at trække på. Vores politi, vores tryghed og vores sikkerhed er og bliver en af mine absolutte mærkesager. Jeg ønsker et Danmark hvor alle kan færdes trygt på gaden i hele landet, og hvor man kan leve i fred. Det vil jeg kæmpe for, hvis jeg bliver valgt til Folketinget. Det handler om Danmarks sikkerhed og tryghed.


© Copyright 2024 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.