Politisk møde:´Den varme stol´ Venstres folkevalgte i krydsild

Debat
Torsdag 17. oktober 2019 kl. 18:00

Politisk møde:´Den varme stol´ Venstres folkevalgte i krydsild

Hvis du vil vide mere, hvad der sker politisk lige nu.


Så mød op, og vær med til en spændende og informativ aften, hvor du har mulighed for at stille spørgsmål og deltage i debatten, og derved være med til at påvirke de folkevalgtes beslutninger.

Fra Folketinget: Kan du møde vores lokale Folketingsmand Michael Aastrup Jensen, der vil berette hvad der sker af aktuel politik, såvel lokalpolitisk, som indenrigs og udenrigspolitisk.

Fra Venstres byrådsgruppe: Kan du møde Borgmesterkandidat Christian Brøns, der vil fortælle hvad der sker af sidste nyt i byrådet og i Randers kommune.

Fra Byrådsgruppen kan du endvidere møde formanden for Kultur og Fritidsudvalget Louise Høeg. Der vil orientere om sagerne omkring Visit Randers - Hal4, samt øvrige emner omkring kultur og fritid.

Mødet finder sted i Helligåndshuset Erik Menveds Plads, 8900 Randers C.
Mandag den 28. oktober kl. 19.00. Deltagelse er gratis og der er fri adgang for alle Venstre medlemmer med familie og venner. Øvrige interesserede bedes tilmelde sig på e-mail. joa@kabelmail.dk


© Copyright 2024 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.