Spred kendskab og forståelse for ADHD via ADHD-huer

Forside
Mandag 16. september 2019 kl. 20:30

Spred kendskab og forståelse for ADHD via ADHD-huer
Foto: Bodil Jørgensen


I ADHD-ugen (uge 38) flyttes ADHD uden på hovedet, så alle kan se, hvad ADHD er, og hvad ADHD gør.
.
ADHD-huerne flytter ADHD ud på ydersiden af hovedet,
Lav din egen hue – og vind en SensOn Jr. fra Protac

En ADHD-hue er en hue, som viser noget om ADHD. Den kan vise, hvad der er svært, når man har ADHD. Den kan vise, hvad der er godt, når man har ADHD eller den kan vise, hvad der skal til for, at man kan gøre sin ADHD til håb og handlekraft.

Del andres huer og spred viden

I ADHD-ugen er det vores mål at alle på de sociale medier støder på én eller flere ADHD-huer. Så hvis du ser en ADHD-hue på Facebook, instagram, TikTok eller YouTube, så like den og del. Jo flere der liker og des flere der deler, jo længere når vi ud.

Og hvor kunne det være dejligt, hvis alle vidste mere om ADHD eller ADD.

Lav din egen hue – og vind en SensOn Jr. fra Protac:

Se mere om ADHD her

Skab opmærksomhed om ADHD ved at lave din egen hue.
Din hue kan være en hue, som du kan tage på, men den kan også være tegnet, lavet af kage, modellervoks eller hvad du kan finde på. Der er ingen regler andet end, at det skal være en hovedbeklædning. Så det er kun kreativiteten, der sætter grænser, og kreativitet har vi masser af i vores forening.

Når du har lavet din ADHD-hue, så upload den på Facebook, instagram, YouTube eller hvor du nu er på de sociale medier. Tag #ADHDforeningen og #ADHD-hue.

Hvis du vil være med i foreningens ADHD-hue konkurrence, så send et billede eller video af din hue på info@adhd.dk inden den 1. okt. 2019 . Så kommer din hue i vores ADHD-hue galleri og du deltager i lodtrækningen af en SensOn Jr. Fra Protac

GOD ADHD-UGE – LAD OS SAMMEN GØRE ADHD SYNLIGT




© Copyright 2024 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.