Annonce
Del på Facebook   Print siden

Toptunet Jeppe Morell

Sport
Lørdag 25. maj 2019 kl. 11:00

Toptunet Jeppe Morell

Jeppe Morell imponerer både sin egen træner og den italienske lejr i forberedelserne før braget om IBF's Baltic-titel mod den finsk-cubanske boksekunstner Dayron Lester.

Det bliver en yderst velforberedt Jeppe Morell, som møder op til titelbraget, når Danish Fight Night den 15. juni afholder "Jørgen (Gamle) Hansen Memorial" i Arena Randers.

Her møder Jeppe Morell den stærke cubaner Dayron Lester, som med fast base i Finland er noteret for 11 sejre i 13 kampe og er det danske boksehåbs hidtil stærkeste modstander. Af samme grund er der behov for ideelle træningsbetingelser, og derfor har promotor Mogens Palle sendt Jeppe Morell en tur til Rom, hvor han i øjeblikket sparrer med den tidligere verdensmester Giovanni De Carolis.

"Forberedelserne går helt som planlagt. Jeg sparrede 10 omgange mandag og 10 omgange tirsdag med Giovanni De Carolis. Det er gået over al forventning. Jeg er meget, meget tilfreds. Jeg har fået stor ros – både af min egen træner Thomas Povlsen, men også af de italienske trænere hernede. Formen er rigtig god. Jeg lærer en hel masse af at sparre med De Carolis. Han er en utrolig dygtig bokser, som kan presse mig meget mere end i den sparring, jeg har derhjemme, så det er virkelig en god træningslejr. Det går virkelig godt lige nu. Jeg har sparret med forskellige folk i min karriere, men det her er uden tvivl den stærkeste mand, jeg har sparret med nogensinde," lyder meldingen fra Jeppe Morell, som har gavn af, at også De Carolis er i topform i øjeblikket, fordi han selv skal bokse titelkamp i Rom - ugen efter Jeppe Morells kamp i Randers – mod Khoren Gevor om WBC International-titlen.

Stemningen er fantastisk i det rå og upolerede boksegym, som styres af De Carolis træner gennem 17 år, Italo Mattioli, som også er glad for den danske tilstedeværelse. Og Jeppe Morell suger indtrykkene til sig, mens han skærper formen og udvikler sin boksning hos "Team Boxe Roma XI".

"Vi er begge to i rigtig god form i øjeblikket. Når vi sparrer her i den lokale klub midt i Rom, så er der rigtig mange, der kigger på. De Carolis er et kæmpenavn her i Rom, og han kan ikke gå rundt ude på gaden, uden at folk vil have billeder af ham. Der er fuldstændig pakket i træningslokalet med mennesker, som vil have billeder med os bagefter. De er meget imponerede af, hvad de ser i ringen. Det er en kæmpe oplevelse, og det er den fedeste sparring, som jeg nogensinde har haft," siger Jeppe Morell og tilføjer:

"Vi har både sparret og trænet bokseteknisk sammen. Derudover laver vi styrketræning sammen og har været til fysioterapeut, hvor De Carolis har nogle folk, som sørger for, at vores restitution er perfekt. Så det hele er meget, meget professionelt."

Giovanni De Carolis, som sad på VM-tronen i 2016 og i dag er regerende WBC International-mester, er også yderst tilfreds med samarbejdet med den danske bokser. Han håber, at samarbejdet kan fortsætte i fremtiden.

"Træningen forløber rigtig godt. Samarbejdet med Jeppe Morell er helt perfekt. Han er en meget stærk bokser, der også er hurtig på hænderne. Han er samtidig højrefodsbokser, og det hjælper også mig i forhold til min kommende modstander, fordi det er svært at finde så dygtige højrefodsboksere på dette niveau. Det fungerer så godt, at det er mit ønske, at vi også kommer til at samarbejde i fremtiden," siger Giovanni De Carolis.

I næste uge er Jeppe Morell imidlertid hjemme igen i Aarhus, hvor han den sidste tid op til titelkampen i Randers skal sparre med den tidligere europamester Max Bursak fra Ukraine. Max Bursak er også en meget stærk bokser, idet han for en del år siden besejrede Giovanni De Carolis, inden denne blev verdensmester. Udover at have været europamester boksede Max Bursak om VM-titlen så sent som i 2017 og tabte på point til mexicaneren Gilberto Ramirez, som er en af de helt store ubesejrede boksestjerner i USA.

Den 15. juni går så det løs i Arena Randers, når Dayron Lester står klar i det modsatte ringhjørne. Kampen i letsværvægt gælder som sagt IBF Baltic-titlen, som Jeppe Morell også boksede om i fjor mod svenskeren Sven Fornling. Dengang blev han dog desværre stoppet på grund af en øjenskade.

Det er allerede offentliggjort, at ubesejrede Enock Poulsen bokser om EU-titlen i super letvægt mod polske Michal Syrowatka, samt at den danske verdensetter Sarah Mahfoud bokser en VM-test mod eksverdensmesteren Olivia Gerula fra Canada.

Ditlev Rossing, den ubesejrede danske WBC junior-verdensmester i cruiservægt, skal forsvare sin titel mod den 22-årige ligeledes ubesejrede Landry "Balo" Matete fra Den Demokratiske Republik Congo (DR Congo). Der er også kampe med den danske IBF junior-verdensmester i super weltervægt, Oliver Meng, samt Heva Sharif og debutanten Victor Ramon.



Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Kommentar:
 
Navn:
 
Indtast
bogstaverne:
ÆØÅ
  - dette er for at undgå spam.

© Copyright 2024 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Sport

Tilladelse til Glamping telte hos Cold Hand Winery
Tilladelse til Glamping telte hos Cold Hand Winery
Sport
Invitation i stedet for brok hjalp - Direktør venter øget interesse
Invitation i stedet for brok hjalp - Direktør venter øget interesse
Sport
Simones drøm om uddannelse
Simones drøm om uddannelse
Sport
Moesgaard Museum har solgt Skovmøllens restaurant
Moesgaard Museum har solgt Skovmøllens restaurant
Sport
Sparekassen Kronjylland opsætter 3 nye hjertestartere i Randers
Sparekassen Kronjylland opsætter 3 nye hjertestartere i Randers
Sport
RC 1910 kørte de sidste løb i jysk-fynske
RC 1910 kørte de sidste løb i jysk-fynske
Sport
Fortsat skaksucces
Fortsat skaksucces
Sport
RC 1910 på landevejene omkring Tønder og Sønderborg
RC 1910 på landevejene omkring Tønder og Sønderborg
Sport
Landevejsrytterne fra Randers deltog i Jysk-Fynske mesterskaber
Landevejsrytterne fra Randers deltog i Jysk-Fynske mesterskaber
Sport
Flotte placeringer til RBK
Flotte placeringer til RBK
Sport
Tilbudsaviser og magasiner m.m:
Regionale nyheder